Post by naderptumbparta on Mar 7, 2022 23:29:41 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Pet Shop - Animal Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Pet Shop - Animal Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy nekonečné klíče ▞▞▞
▞▞▞ Idle Pet Shop - Animal Game 2022 version ▞▞▞
Megen p je k tomu stvořen, tak proč obchody nezůstávají otevřené, protože potřebují spát a je to nejlepší hra všech dob
Tato hra je super zábavná, v podstatě sbíráte peníze a nakupujete věci a tato hra je skvělá, měli byste si stáhnout tuto aplikaci, pokud ji nehrajete
Miluji tuto hru, protože miluji zvířata
3, protože na peníze budete čekat TAK DLOUHO
hra ni sangat best dan hebar
Je to úžasné! Rád to hraji.
Miluju zvířata, je to tak roztomilé
Ilihh
HRA JE ROZTOMNÁ! BAVÍ SI ITTTTTTTTTTTTTTTT !!!!!!!!!!
Velmi zábavné miluji to 😍
komukoli jinému přijde neuvěřitelně nepříjemné, že křečci ve skutečnosti vypadají, že jsou založeni na myších, haha. Pěkná jednoduchá hra na hraní hodin. ale pozornost k detailu by byla fajn
Myslel jsem, že to bude vydělávat peníze, až budu pryč
dobrá hra proč tam nejsou krysy??
Ne příliš mnoho reklam, velmi roztomilé! Loooooooo nad těmi 🐹 🐹 🐹 křečky. Nejlepší pet-hra všech dob. Výborná grafika.
Milujte zvířata, úžasná práce, jen tak dál, jen tak dál
Je to roztomilá hra na hraní. Velmi snadné porazit. Ale když se chci podívat na reklamu pro VIP zákazníka, někdy mě to nepustí. Ale jinak moc pěkná hra
Je to tak úžasné, až na 2 věci, které chci, abyste trochu změnili. 1. Když se snažím získat VIP zákazníka, musím se dívat na reklamu, která mě ani nepustí! 2. Můžete snížit ceny zvířat, protože si myslím, že ani za 2 roky bychom se mohli dostat na 5b. Takže tady jsou 2 věci, které chci, abyste trochu změnili. Kromě toho je to úžasná hra! Miluji tuto hru, až na jednu věc, prosím, snižte ceny za vylepšení domácích mazlíčků a pokladní osoby, že je to například tak vysoké, že musím zaplatit 500 milionů dolarů za kotec pro psa! KOTEČNÍK PRO PSA BYCH MÍSTO MÍSTO MĚL ZAPLATIT 5000. a já mám jen 86k a je to prostě tak otravné 😔 tak prosím pomozte nějaké holce a dejte do hry tyto dotyky!!! DĚKUJI AMD NA SLEDOVÁNÍ!!!!!😄😁👋
Idle Pet Shop – gra zwierzęca Strategie xwtz
Pěkná hra 👍❤️
Velice dobrá hra
Nemohu sledovat reklamy, nevím proč, ale opravte to
Interaktivní HRA JE Dobrá ❤️ ♥ ️💕💞💖👍Je to Hra Pro Milovníky Zvířat.🐵🐱🐯🦁🐺🐻🐨🐼🐭🐹🐰🦊🐮🐷🐗🦓🦄🐴🐍🐊🐢🐸🐁🐀🐇🐈🐩🐕🐅🐆🦏🦒🐒 🦍🐪🐫🐿️🦔🦇🐖🐄🐂🐃🐏🐑🐐❤
Líbí se vám to, ale můžete do toho dát morčata?
Ano, tato hra vyžaduje čas na vybudování a vydělávání peněz, ale celkově je to zábavná hra. Líbí se mi obsah her a mazlíčci, které si můžete koupit a sbírat, ale jsou tam reklamy. reklamy na power ups a mazlíčky a peníze a diamant.... to je hodně táááák..... možná méně reklam. Celkově zábavná hra😁😍🤑
Dino Tamers - Jurassic Riding MMO Przygodowe osl
Tato hra je úžasná, ale pro lidi musíte Yat a trvá to tak dlouho
Stejně jako si hra jen přeje, aby mazlíčci zmizeli poté, co je někdo adoptuje, je to v pořádku
Je to dobrá hra super zábavná, jen bys mohl přidat další zvířata, ocenil bych to protože jsem na posledním zvířeti a začíná to být trochu nuda.
Rozkošní lidé & zvířata😍🥰 Miluju to
Ta hra je fajn akorát dlouho čekáš na peníze ale můžeš si i upgreidovat takže to de potom rychle
Aplikace neustále zamrzá, když se podívám na vylepšení zvířat. Aktualizace pokusu o hraní hry... Pokud se dostanete ke králíkům, můžete se také rozloučit. Hra zamrzá tak, že ji nelze hrát. Bez mrazu je to dobrá/zábavná hra.
dá vám částku, kterou jste vydělali, když se druhý den vrátíte do hry, a pak vám nedá, co právě řekl.
Idle Pet Shop - Animal Game Strategy lwq
Tato hra je NEJLEPŠÍ!! Miluji tuto hru, protože zbohatnu opravdu rychle, ale jak? Zatímco jsem byl pryč, stále vydělávám peníze, takže mohu získat peníze na upgrade, nejlepší je, že můžete také získat zdarma drahokamy ,také musíte sledovat reklamu, abyste si pořídili druhého mazlíčka, ale stále se mi reklamy líbí, protože je v pořádku sledovat reklamy, ale většina lidí nemá ráda reklamy. Hodnotím to 5, protože je to nejlepší!Miluji tuto hru, je to tak dobrá hra a je mi 9 let, jsem jeho dcera, takže se mi líbí Myslím, že by se vám měla líbit Doufám, že se u této hry budete dobře bavit, protože já jsem rozhodně měl dobrý čas, je to virtuální mazlíček, je to také jako dobrá hra pro zverimexy je to dobrá dobrá dobrá dobrá dobrá dobrá dobrá dobrá dobrá dobrá dobrá dobrá hra, pokud si tuto hru nestáhnete a stáhnete nebo nějakou jinou ošklivou hru, pak vám chybí ve velmi dobré hře
😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😶😶😑😶😑😶😶.
Idle Pet Shop - Animal Game ስልት wbps
Je to opravdu roztomilá hra miluji ji!!
Má spoustu závad a věci jsou drahé
Zábavná a tvrdá práce a divná 😅🙃🙂🤪😄😜😅🙃🙂🤪😄😜😅🙃🙂🤪😄😜😅🙃🙂🤪🙂😄😜😅😄😜😅
Miluji tuto aplikaci natolik, že bych si mohl vytvořit vlastní
Rozhodnutí