Post by naderptumbparta on Mar 7, 2022 23:23:38 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Star Wars™ Pinball 7 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Star Wars™ Pinball 7 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ необмежену кількість зламу на золото ▞▞▞
▞▞▞ Star Wars™ Pinball 7 2022 version ▞▞▞
Дуже нудно
Хотілося б мати можливість розблокувати інші столи без оплати
Star Wars™ Pinball 7 እንቅስቃሴ ያለባቸው kaas
Дійсно гарна гра! Хочете запитати у розробника: Як знайти гру: Balance Of the Force?
Star Wars™ Pinball 7 ארקייד kgf
Запустити м'яч майже неможливо. Дуже засмучує.
швидкість відповіді програми надто пізня.
Чудова графіка та звук, але повільні ласти заважають відтворюватися. На Android можна грати лише в Дарта Вейдера.
Хороша гра 4 вбивчий час
Найкраще в обох світах із пінболом Star Wars. Дуже захоплююча і весела. Міні-ігри чудові. Єдиним недоліком є відсутність оригінальних голосів
Donkey Kong Jr¥
Гаразд
отримати лише 1 стіл?? Я б хотів повернути свої гроші, гра могла б бути класною, але це не так. Ви навіть не можете перевернути його, щоб випадково вийти з гри. Видалення в перший день.
Я давній фанат «Зоряних воєн», і Соло — моє ім’я, тому я завжди буду пов’язувати всесвіт «Зоряних воєн», потрібно сказати більше, сила живе в усіх нас!
Я думав, що це було кілька столів, це один з 10 кожен, це 99 центів до 4 баксів, перестаньте робити те, що люблю стіл, але етика dlc не крута
Гра хороша в hd, графіка хороша, але, на жаль, доведеться знову платити за новий пінбол.
.. це дорого за те, що ви насправді отримуєте. Якщо ви хочете отримати повний пакет ігор, вам доведеться заплатити ще раз. Крім того, він постійно каже мені підписатися на Zuma. Я це зробив.. це не працює. Там зазначено, що я ввійшов як офлайн-гість. Я не можу отримати доступ до речей у меню. Графіка класна, але ефекти. Я просто думаю, що той, хто створив це, повинен викласти всю версію для користувачів, а не намагатися заробити на цьому ще більше грошей. Це крута гра, але ціна не є справедливою порівняно з тим, що ви можете отримати.
Щойно купив цю програму. Проблема в тому, що він не дає мені ввійти. Коли я натискаю клавішу входу... екран блимає, і гра починається з усього Toshiba Thrive
Після покупки гри вам потрібно буде придбати додаткові столи.
Круто М
чудова гра
Отримайте лише одну карту, а потім заплатите за віджери
чудово
Dream Hotel: होटल गेम्स, सिमुलेशन गेम्स एडवेंचर klr
Опис вводить в оману, оскільки ви отримуєте лише одну таблицю. Ви повинні заплатити ще 2$ за кожен додатковий стіл Star Wars.
Мені взагалі подобається ця гра, але мені не дуже подобається, як ви повинні платити за додаткові курси пінболу..... :/
Я трекіст не стільки S.W. але ви не можете сперечатися з успіхом або великим пінболом за 10 центів? дякую, містер Лукас!
Столи дуже дорогі.
Зовсім не безкоштовно
Треба було почитати відгуки. Відрізання екрана на моєму Oppo find X2 Pro. Потрібне повернення коштів.
Це свиня даних! НЕ ГРАЙ!
Досить веселий стіл для пінболу.
Я не знаю, чи це просто моя версія, чи дійсно поганий дизайн, але весь мій шрифт у грі чорний на дуже темному фоні. Читати майже неможливо
Star Wars™ Pinball 7 እንቅስቃሴ ያለባቸው xpsg
Поки що хороша гра.
Чому для гри в пінбол потрібен доступ до моїх медіа та контактів? І чому йому потрібен доступ до медіа та контактів, перш ніж він зможе підтвердити покупки в додатку? Я радий, що витратив лише 10 пенсів.
Чудово, але абсолютно все, крім зручного для користувача. Вийти з чогось надзвичайно важко, і це проблематично, тому що після того, як я перевіряю опис машини, мені зазвичай доводиться перезапускати гру, щоб вийти з неї.
Мені насправді дуже подобається один стіл, який ви отримуєте, але я не можу платити за кожен додатковий стіл. Дозвольте мені розблокувати принаймні кілька з них. Видалення, доки не буде виправлено
Оскільки я перейшов на galaxy 10, мені доводиться знизити оцінку свого відеовходу, щоб грати в цю гру, виправити це Zen
Star Wars™ Pinball 7 街機 gxj
Величезний результат на першому м'ячі, а потім він розбився. Чомусь останнім часом часто виходить з ладу.
Здається, працює.
Це добре гра
Одна з кращих ігор на Android. Найкраща графіка та чудова вбивця часу.*
ЗАПИТАННЯ... Чому я можу грати лише на 1-му рівні? Гра рекламувалася як «безкоштовна». Але чи я тут щось упускаю, чи це 1-й рівень єдиний рівень, у який я можу грати без оплати? Якщо так, я не ціную обману. ..Є проблема з основним столом, коли при виборі першої сцени (знайдіть світлову шабель), ласти замикаються, коли м’яч випускається. Я не вважаю, що це помилка користувача, оскільки це відбувається лише на одній сцені, а не на інших сценах. Хотілося б, щоб це було розглянуто.
Співвідношення сторін тривалий час несумісне з Pixel 2 XL. Екран обрізається і стає основним відволіканням від чудової гри. Бажаю, щоб вони вийшли з виправленням.
Відео вилітає в середині гри. Виправити якомога швидше
Не припинив грати, купив більшість карт. Могли б мати кращі ракурси та елементи керування камерою.