Post by retrovanalu on Feb 24, 2022 21:34:20 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Atlantis: Alien Space Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Atlantis: Alien Space Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody nieskończone monety ▞▞▞
▞▞▞ Atlantis: Alien Space Shooter 2022 version ▞▞▞
Tak samo jak w innych grach, ale bez dziecinnych rzeczy. Dużo lepiej i do rzeczy 5
Kocham tą grę
Po co dawać sprzęt, jeśli nie możesz go używać? To staje się dość frustrujące. Na razie zobaczę, dokąd to idzie, jeśli nadal to robi (daje ci rzeczy i nie może z nich korzystać) odinstaluję go
Potrzebuję mojego poziomu z powrotem
Zbyt wiele błędów, które muszą to naprawić
Atlantis: Alien Space Shooter 動作 ymf
TA GRA JEST ZŁA!!!
ADS ADS ADS - nie ma czasu na rozgrywkę, ponieważ twórcy chcą, abyś codziennie oglądał setki ADS. Ogromny aspekt PAY TO PROGRESS. Chcesz mieć obrażenia x2, złoto x2 itd.? Nie ma problemu, po prostu zapłać.
ta gra jest genialna i dobra.
Jak dotąd kocham tę grę. to dopiero początek, ale nie jest jeszcze śmiesznie trudne.
świetna gra. Zrobione całkiem sporo bez zakupów
Czy to przełomowe? nie. czy ma irytujący system energetyczny? tak. Czy doskonale orientuje się w melodiach retro i satysfakcjonujących skokach i błędach? TAK. Chciałbym, żeby było jeszcze kilka utworów, ale to strzelanka, Underwater! brak natrętnych (odtwarzanych bez pytania) reklam. Jak na razie doskonale sprawny shmup!
po prostu ciesząc się całą grą
BARDZO DOBRA GRA WSZYSTKIE KCIUKI DO GÓRY 👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿 👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿💯 🇨🇱.
fajny gsme.addicting
wymagające i uzależniające
Uprzejmie
grafika jest dość imponująca.
Ok, gra jest niesamowita, ale kończy się po etapie 209, więc nie wiem, czy ją aktualizują, mówi, że są na dzień dzisiejszy
Obliczenia są wyłączone, wygrywasz trzy gwiazdki, w grze są tylko dwie... Gra zawsze pomniejsza wygraną o jeden punkt, więc nigdy nie otrzymasz kompletnego i dokładnego rachunku swojego wyniku. Wiem, że wszystkie ich gry oszukują i kradną, zaprojektowali swoje gry w ten sposób, podobnie jak gra, Subway Surfer... Chodzi o zyski dla programistów, których nie obchodzi, czy jest naprawdę operacyjny, czy nie, czy przynosi zysk w kieszeniach??? Oto jest pytanie.
fajne gry
galony zabawy
mega
Fajna gra, ale jest naprawdę opóźniona, gdy gram w nią online
W porządku.
Uwielbiam tę grę. Ale dron z kuszy strzela i jest jednym z najlepszych. Czy aby to zostało naprawione. A jeśli to możliwe, części do samolotów będą trochę łatwiejsze do zdobycia.
Niezłe
Atlantis: Alien Space Shooter Action cqmi
jest fajnie
Lubię tę grę o wiele bardziej niż inne strzelanki, które są takie jak ta, ponieważ daje ci szansę na wygraną.
Jobelle Lopez
Świetna strzelanka
świetna gra, kocham ją
Nie będę zawracał sobie głowy żadnymi wyjaśnieniami, a raczej zadam pytanie. Po co marnować tyle czasu, skoro piszesz gry, w które grano już 40 lat temu? Uczynienie jej bardziej błyskotliwym nie ukryje faktu, że jest to prosta strzelanka, która była popularna w latach 80-tych, co stało się z oryginalnymi pomysłami, a dzieje się tak dzięki wiedzy o tym, co już zostało zrobione. Wygląda na to, że szkoła komputerowa musi dodać kursy z historii gier, aby nie kopiować ciągle starych gier. Lub płacić tantiemy.
폭격: 오프라인 게임 액션 wok
Nie płacisz, nie wygrywasz
Uwielbiam tę strzelankę. Tak wciągająca.
Ukończyłem grę w niecały miesiąc i to ze starym błędem, który naprawili dzisiaj lmao. Cóż, nie mogę narzekać, mam maksymalne statki i drony.
Atlantis - Alien Space Shooter Action ussi
wszystko super tylko nie wiem dlaczego nie mogę na 21 świat się dostać mam 272starsy 260 trzeba
Dobra gra
Atlantis: Alien Space Shooter Akcijske igre fvpc
Sterowanie jest daleko za daleko
wciągający
Po prostu kolejna gra do zgarnięcia pieniędzy, której nie warto pobierać.
Iść
kemoji Bas Basavaraj
ładny
ekscytujące i zabawne i wymagające
zabawne jak cholera
ma języki, ale hej, podobało mi się!😁