Post by retrovanalu on Feb 24, 2022 21:28:01 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gumslinger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gumslinger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje więcej primogemów ▞▞▞
▞▞▞ Gumslinger 2022 version ▞▞▞
Ogromna maszyna reklamowa Edytuj: Dziękujemy za odpowiedź i przepraszamy za surową recenzję! To zdecydowanie świetna gra i nie jest tak obfitująca w reklamy, jak inne gry. Nie byłem fanem konieczności oglądania reklamy, aby użyć broni innej niż domyślny rewolwer, ale podobały mi się inne mechaniki w grze i ogólna rozgrywka.
Uwielbiam to, ale czasami, kiedy zostanę postrzelony w twarz, robi się to za mnie i najlepsze gry, jakie widziałem odkąd się urodziłem, najlepsza gra w historii, proszę, zrób o wiele więcej aktualizacji, dzięki
Cały czas gra się z botami
Dobry styl i dużo uroku, a rozgrywka jest w porządku, ale trochę płytka. Ale ta gra to kłamstwo. To nie jest gra wieloosobowa. Bezpośrednio okłamuje gracza i oszukuje go. Jeśli gram „online”, a potem włączę tryb samolotowy, nic się nie dzieje. Gra toczy się dalej, jakby nigdy nic się nie wydarzyło. Heck, możesz nawet przełączyć się na inną aplikację i wrócić do tej w miejscu, w którym skończyłeś. Fałszywy tryb wieloosobowy jest obciążeniem dla rynku gier mobilnych i musi się skończyć. To zwodnicze i nieuczciwe.
Nie tak zabawne, ale koncepcja jest dobra. Celowanie jest trochę nietrafione, ale ma to sens w sposobie działania rozgrywki. Możesz dostosowywać swoją postać w miarę postępów i wydaje mi się, że byłoby równie zabawnie, gdyby było więcej trybów lub nawet tryb fabularny.
Gumslinger Action boav
Gumslinger Laga qma
Całkiem dobra gra i efekty wizualne są świetne... JEDNA WIELKA PROBLEM! Każdy powinien odzyskać pełnię zdrowia po każdym pojedynku! Nawet w wersji darmowej... *Aktualizacja*. Z powodu odpowiedzi spadł o 🌟. Każdy pojedynek w turnieju powinien automatycznie uzupełnić pełne zdrowie! Każdy z twoich przeciwników otrzymuje pełne zdrowie, podczas gdy ty musisz nosić za każdym razem, zły projekt, zwłaszcza gdy musisz wziąć udział w kilku turniejach, aby pozwolić sobie na jedną apteczkę!
Dying Light - Vintage Gunslinger Bundle (PC) Klucz Steam
Wciągająca i śmieszna gra Polecam
Ponieważ automatycznie sprawia, że skaczesz, a wrogom łatwiej cię trafić. A krótkie mapy, jeśli jestem w środku bitwy, nie zabijają mnie, po prostu mnie strącają i to jest naprawdę denerwujące. Napraw to proszę. Również niektóre IA mają ROZDZIELENIE POMIĘDZY TAM NOGAMI I JEŚLI TAM STRZELAM, TO NIE LICZY SIĘ!??!!??!. Sprawia również, że boty strzelają do ciebie szybko, a my nie możemy strzelać do botów, więc tak, gdyby była opcja, którą chciałbym umieścić 0/5
Call of Juarez: Gunslinger - Twitch
Gumslinger Action oxq
Gra jest dobra przez jakiś czas, ale staje się bardzo powtarzalna po około 20 minutach. Musisz przejść rangę, aby grać z różnymi broniami, musisz obejrzeć reklamę, aby użyć innych broni oprócz startera, skórki są ograniczone do prawdziwych pieniędzy itp.
Nie zainstalowałem ale zainstalowałem ją on
Gra jest w porządku, grafika jest dobra, a strzały z broni brzmią ładnie, ale mam problemy. Pierwszym problemem jest to, dlaczego każda skórka kosztuje pieniądze, a część kosztuje grę? Drugim problemem jest to, dlaczego muszę odrodzić się obok półki w niektórych grach to natychmiastowa śmierć, a w innych czasami odradzam się na brzuchu lub wracam na ziemię, co czyni mnie łatwym celem dla martwych. Trzeci problem polega na tym, że kiedy ja i inny gracz walczy, a ja go zastrzeliłem i potrzebuję jeszcze jednego strzału, aby wygrać, ale broń nie zadaje obrażeń
Pobieranie Gumslinger. ... Zrzuty ekranu Gumslinger ... Gumslinger pojedynki na całym świecie w turniejach PvPb, 64 graczy, ale tylko jeden zwycięzca.
Fajna lecz wymusza kupywania zestawów pro a to jest nie fajne
ta gra jest naprawdę fajna. pierwotnie pobrałem go jako zachętę lub cokolwiek innego (dał mi uznanie w innej grze). Myślałem, że wygląda to na coś naprawczego lub ogólnego, ale uzależnia. Prawie nie zrobiłem nic innego w wolnym czasie, który miałem w ciągu ostatnich kilku dni. jeśli możesz wysłać wiadomość do innych graczy na żywo lub wyszukać konkretnych znajomych, a może zagrać przeciwko ludziom, których znasz, tylko na myśl. Tjanx.
Gumslinger Акционе gdz
Po prostu niesamowita ilość zabawy z tak prostego pomysłu. Cudownie wykonane. Odniesienia do popkultury obfitują.
Pualam Misi Teka-teki hot
Szybka Akcja w Call of Juarez: Gunslinger - YouTube
Straszne ai, kiedy je zastrzelisz, mają przyzwoitą szansę na pozostanie na ziemi, podczas gdy spamują cię pociskami, co pozostawia ich pole trafienia bardzo cienkie. Nie ma powodu, aby płacić za leczenie podczas turnieju.
Jest do bani, ponieważ nie działa ssanie kuszy i tak samo jak pistolet uderzeniowy.
Typowa, cienka gra przynęty typu adware. Ech.
Denerwuje mnie
Byłoby miło, gdyby ta gra miała rzeczywisty tryb wieloosobowy. To tylko boty AI z nazwami innych graczy. Trochę mylące
Gra ma świetną koncepcję i styl graficzny, ale styl mikro transakcji i pułap trudności rujnują wrażenia
Ta gra jest do bani, wygrana jest opłacalna i prawie w całości szczęście. Jeśli nie zapłacisz za walutę, nie otrzymasz prawie żadnych leków, jeśli w ogóle, gra wymaga precyzyjnej dokładności, a to sprawia, że prawie szczęście jest widzieć, gdzie ląduje pocisk. Znajdź lepszą grę i nie trać czasu i pieniędzy na taką grę śmieciową.
To całkiem zabawne. Reklamy są w większości nienachalne i nie są wyświetlane zbyt często. Sterowanie jest niespójne (ten sam ruch nie skutkuje tym samym celowaniem), ale na tyle proste, że nie jest to aż tak wielkie. Są chwile, kiedy moje strzały nie ranią przeciwnika, mimo że są trafieniami bezpośrednimi. To też trochę irytujące, jak mogę zostać zabity przez strzelający do mnie łańcuch przeciwnika. Nie mam nawet szansy na oddanie strzału z powodu niespójności celowania. To powiedziawszy, warto zagrać.
To dobrze, podoba mi się, że grafika jest idealna
Jest fajny, ale frustrujący, musisz poprawić sterowanie, aby celować i strzelać, potrzebujesz trochę więcej kontroli w losowaniu. W przeciwnym razie dobra gra
Gra jest fajna, ale niektóre mapy są po prostu irytujące. W zależności od mapy czasami nie możesz trafić przeciwnika, ponieważ coś stoi na przeszkodzie, ale mogą trafić idealnie i prawie zawsze przegrywasz te walki. Daję tej grze 5 gwiazdek, gdy to naprawisz.
Ta gra jest mega i odblokowana po 1 dniu strzału, czy zrobi się cuda
Nudne
Super gra ⭐⭐⭐⭐⭐