Post by retrovanalu on Feb 24, 2022 21:15:50 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brain Out: Can you pass it? ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brain Out: Can you pass it? IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy neomezené primogemy ▞▞▞
▞▞▞ Brain Out: Can you pass it? 2022 version ▞▞▞
Milujte tuto hru, každá úroveň vás opravdu nutí přemýšlet. Jediný problém jsou reklamy! Nenechají vás přeskakovat a jsou po každé hře, takže od jednoho testu k druhému to trvá dlouho. Abych nechtěl hrát. Opravte problém s reklamami a snadno se z toho stane 5hvězdičková hra.
Super Slime Simulator: Satisfying ASMR & DIY Games 라이프스타일 tfrw
Líbí se mi tato aplikace, protože vás nutí přemýšlet mimo krabici. Ale některé směry mi nedávají smysl. Jeden problém říkal 'nabíječka'. Charger je podstatné jméno a mělo by to být sloveso. Také nemohu vyřešit problém 109. Je tam napsáno 'Jack chce pít Minute Maid'. Je tam láhev koly a láhev neidentifikované oranžové tekutiny. Předpokládal jsem, že to byla ta minutová služka, ale nedokázal jsem to vyřešit ani po nápovědě, která říkala „protřeste, než mu to dáte“.
Prémiová kvalita
Hra nabízí uživateli 185 výzev, které musí splnit, a zdá se, že přidávají další. Každý z nich má jedinečný způsob, jak přistupovat k dotazovanému problému. Rádo dává velmi přímý problém a řešení nějakým způsobem zatemňuje. Je to tuna legrace zkoušet a zjistit, jakým způsobem se vás uživatel snaží přimět, abyste úkol splnili. Pokud je problém příliš obtížný, máte možnost pomocí klíče odemknout nápovědu. Pokud vám nezbyly žádné klíče, můžete se také podívat na reklamu a získat jeden. A když už jsme u toho, dej mi chvilku, než ti přehraju reklamu. Teď, jak jsem říkal... počkejte, je čas na další reklamu. Každý chápe, že ve hrách zdarma lze očekávat reklamy, ale tato je rozpumpuje téměř na hranici zneužití. Mám pocit, že jsem spáchal trestný čin a byl jsem za trest odsouzen k reklamám.Za normálních okolností bych nebyl příliš naštvaný, když se mi sem tam objeví reklama, ale tahle vás zasáhne doslova každou úroveň. Navíc vás s nimi dokonce přepadne, když procházíte menu! Chtěl jsem zjistit, jestli existuje možnost vypnout reklamy a naštěstí existuje. Bude vás to stát 5 dolarů, ale možná budete muset počkat na několik reklam, když budete procházet tímto očistným labyrintem obrazovek nabídek smíchaných s reklamami. To je smutné. Odvedli skvělou práci a vytvořili kreativní logickou hru, u které se budete smát nad řešením, jakmile si uvědomíte, co to je. Pokud máte 5 dolarů na rozhazování, možná je to dobrá koupě a reklamy odstraní, ale také nebudu věřit společnosti, která si myslela, že vkládání reklam mezi změny na obrazovce nabídky je dobrý nápad.
Právě jsem začal a miluji to! Skutečné myšlení z krabice a věci nejsou VŽDY to, co vidíte. Může trvat stěhování věcí, kombinování a možná zatřesení telefonu! Moje dcera má 7 let a ráda to hraju. Když nemůžu dostat odpověď, ona ano! Děti nejsou na logické odpovědi, jsou to opravdoví myslitelé z krabice, ona to dělá lépe než já! Lol
Dobře, aplikace není to nejhorší, co hraji každé 3 dny, ale tato aplikace jsou doslova reklamy, je to jako když potřebujete rady, někdy se reklamy objeví a některé úrovně, které prostě nemůžete projít, je jako já Jsem zaseknutý jako 30 smething a nemůžu se přes to dostat. Ale pokud rádi hrajete kvízy a rádi se díváte na reklamy, určitě si stáhnete jinou hru než reklamy, je to docela zábava.
Tuhle hru naprosto miluji. Miluji mrazivou hudbu a hádanky vám dávají výzvu, ale ne příliš těžké.
Mohlo by to být mnohem lepší, než to je. Řešení jsou někdy velmi hloupá a bez tutoriálu by nebyla nalezena. Navíc je tu tolik reklam, příliš mnoho. I když je to zábava, mohlo by to být mnohem lepší.
Hra super ale sere mě to že si nemůžu pouštět Spotify a u toho hrát protože ty reklamy nejsou možné.🤦 Dobrá ta hra je zdarma musí si něco vydělat ale vážně si myslíš, že si to lidi po stáhnutí nechají? No dobrá Češi možná protože jsou vypatlaný ale normální lidi to začne stát tak proč tolik těch reklam dejte tam jednou za čas třeba za 10-20 level ne pokaždý co se zapne a pokaždé vyhře🤷
Malé iq
Vyhrál jsem v úrovni 1-11, ale když jsem se dostal na 12 a 13, bylo to příliš těžké. 12 řekl: "Klepněte na ovoce zleva doprava a potom klepněte na šestiúhelník, kruh a obdélník." Ale nebyl tam žádný obdélník, byl tam čtverec, obvykle jste čtverec přetáhli na stranu a byl to obdélník. Ale nemohl jsem přetáhnout čtverec. Takže jsem to vzdal na 12. úrovni a šel na 13. Úroveň 13 byla hra tic tac toe, kde jsem musel porazit druhého hráče, zkusil jsem všechna místa ve hře tic tac toe, ale pokaždé, když jsem si vybral jiného hráče, vyhrává. 😕
😯
Tato hra je zcela založena na tom, že vás přiměje sledovat reklamy. Odpověděl jsem na hádanky 100% správně a dostal jsem červené x doprovázené bzučákem. Dokud jsem se nepodíval na přidání, abych dostal hit, který mi řekl, abych udělal něco, co jsem již udělal. Teprve poté aplikace považovala hádanku za „vyřešenou“. Rozhodně čínská aplikace
2nd Session.pdf
Zábavné... ale náročné a trochu matoucí. Dávám 5 *, protože jsem se dostal na úroveň 35 nebo tak nějak a nemohl jsem přijít na to, jak dostat děti přes řeku, a nezbyly mi žádné klíče. To je ten, který mohu v určitém okamžiku znovu stáhnout.
moje jediná slova: dobrá trololo hra😂
Uf, zkoušel jsem věci přesouvat, abych to vyřešil, ale pak to začalo špatně bzučet, což je v pořádku, dokud jsem nepoužil klíčovou nápovědu, pak mi to řekne, abych udělal něco, co jsem již udělal. Neregistruje správně pohyby a akce. Velmi frustrující. Byla by to dobrá hra, kdyby fungovala.
Škoda že to tam není v Cz 😒
Brain Out: Can you pass it? معمایی djio
Než hru vůbec začnu hrát, už chce vzít moje informace. To jsou všechny informace, které chtějí a nepotřebují a já se jich nevzdám. 1. Jedinečný identifikátor vašeho mobilního zařízení 2.Vaše e-mailová adresa 3.Identifikační číslo uživatele vaší sociální sítě nebo služby třetí strany (včetně ID čísel sociální sítě a dalších veřejných údajů vašich přátel) 4.Seznam aplikací a/nebo procesů které jsou nainstalovány nebo spuštěny na vašem zařízení.
Super hra na mozek
REŽIM V LETADLE, REŽIM V LETADLE, REŽIM V LETADLE!!! Reklamy jsou tak rušivé a všude je zatraceně nemožné si tu zatracenou hru užít. Dostal jsem se na úroveň 61, než jsem se rozhodl, že hra nestojí za mou pozornost (hádanky jsou méně než minutu, každá je řešitelná během několika sekund). Tato hra by byla poněkud zábavná, kdyby nebylo skutečnosti, že jen dýchání způsobuje zobrazování reklam. Režim v letadle je nutností cokoli, co je těžké vygooglit, jinak se podívejte na ty 2 zády k sobě 30 sekundové reklamy.
Tato aplikace je skvělá, pokud rádi sledujete reklamy! Reklamy kam oko dohlédne, je to marketingový ráj na všechny ty příšerné hry, které si nikdy nezahrajete, včetně této. Vypadá to jako opravdu zábavný nápad, ale je okamžitě zničen neustálým vyrušováním a stejnými triky pro každou úroveň. Dobrý nápad, velmi špatně provedené.
Těžší, než to vypadá! Bavila jsem se a jsem vyzvána – jediný návrh, který mám, je zahrnout několik jednoduchých tipů na začátku, aby hráči věděli, že věci nejsou takové, jak se zdají, takže si mohli uvědomit, že mohou interagovat s grafikou – vy ne Nemusím jim říkat, že mohou věci hýbat!
Tato hra se možná bude muset každý den naučit více angličtiny. Je tam tolik reklam, třeba 5x. Na prvních úrovních reklamy jen přicházely. Tuto hru bych nedoporučoval lidem, kteří tam chtějí dostat mysl a podobně. Hra vypadá, že její tvůrce je opravdu chytrý chlap, ale není.
Slovo Křížek APK 1.0.84 Download for Android - APKFab
Brain Out: Can you pass it? Слагалице lmo
Brain Out: Can you pass it? Sestavljanke blaz
Upřímně, je to dobrá hra. Výtvarný styl je fajn, hratelnost fajn, ale to je tak akorát. Pokuta. Tato hra je ještě horší tím, že vás NUTÍ, abyste každých pár úrovní řekli „chlapče, tohle je nejlepší hra všech dob, chci ji sdílet se všemi“.Tato hra je v mých očích kvůli tomu hodně sražena. Pokud chcete, abych řekl, že tato hra je dobrá, tak ji nenuťte. Vytvořte skutečně dobrou hru. Mám pocit, že touto cestou se v dnešní době vydává příliš mnoho mobilních her.
Stáhnout Guide For Brain Out (Lv1-255) - Nejnovější Verzi 1.7.2 Pro Android Od Sharp ... Brain Find: Can you find it? APK ... Brain Out: Can you pass it?
Otázky jsou dobré. Ale reklamy jsou ohromující a pak tam jsou závady, pokud sledujete reklamu, abyste získali klíč pro náznak, že to nefunguje. Takže yay pro otázky týkající se brainbuildingu, ale musíte proskočit příliš mnoha obručemi, abyste na ně odpověděli
No, hra je v pořádku. Nezbytně na tom není nic špatného, ale (budete si o mě myslet, že jsem miminko nebo děvče, ale) „výzvy“ byly těžké, musel jsem spoléhat na přeskoky.
Yeah, it's that game where you have to take the bones out without ... Emilia hraní této grafické dobrodružná hra, kde budete nuceni vyřešit všechny hádanky.
Hrál jsem to s mým bratrancem zábavnou a návykovou hrou, která může být občas náročná a frustrující. Je to jeden z těch typů "přemýšlejte mimo krabici".
Brain Out: Can you pass it? Başsındırma hrf
Nejhorší appka na světě
To není ani zábavné hrát, existují nepřeskočitelné reklamy. Chápu, že společnost potřebuje peníze a reklamy toho dosáhnout a reklamy na nápovědu jsou pochopitelné. Ale pokud im dostávám reklamy každou úroveň po "úrovni tutoriálu". Hra jasně umísťuje ikony, které se zdají být potřebné k nalezení řešení, pokud jej neznáte, jen abyste zjistili, že je to ztráta času a jen vám napoví. Prosím, netrap se. Při této hře jsem také ztratil mozkové buňky.
Podle mého názoru, ale miluji tuto hru, protože můj mozek byl a byl a přemýšlel o všech těch zkušenostech.